Syyskokouksen kuulumisia

Terveisiä syyskokouksesta!

BTun syysyleiskokous pidettiin tiistaina 24.10.2017. Paikalla oli mukavasti jäseniä. Kokous aloitettiin Edvin Leppäsen PM hopeamitalikahvilla. Myös yhteistyökumppanimme Forsport muisti Edviniä lahjakortilla. Lisäksi palkittiin ulkomailla seuraa edustaneet kuskit, Joel ja Leo Autio, Benjamin Koivisto ja Eelis Nurmi, pienillä yhteiskumppaneiden lahjakasseilla.

Itse kokouksessa valittiin seuralle uusi puheenjohtaja Kati Heinisen siirtyessä pois puheenjohtajan tehtävästä. Seuran uusi puheenjohtaja on Hannu Rantanen. Onnea ja menestystä Hannulle tehtävään! Muita hallitukseen valittuja olivat Anna-Liisa Autio, Kati Heininen, Minna-Maarit Nurmi, Juha Leppänen ja Triin Saar. Uusi puheenjohtaja ja hallitus aloittavat vuoden 2018 alusta.

Jäsenmaksujen suuruus päätettiin pitää ennallaan. Kokouksessa vahvistettiin myös vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Kokouksessa keskusteltiin valmentajaresursseista ja valmentaja Petri Nurmi kannustikin ilmoittautumaan hänelle, jos on kiinnostusta valmentamiseen. Kaikki apu on tarpeen ja esimerkiksi alkavalla talvikaudella torstain liikuntavuoron pystyy vetämään, jos vain kiinnostusta riittää.

Anna-Liisa Autio kertoi rataryhmän kuulumiset. Rata-ryhmä edistää tällä hetkellä vahvasti Kupittaan radan ns. pienempää perusparannusta ja portin sähköistystä. Parannuksella tavoitellaan radan muokkaamista niin, että rata olisi turvallinen ja tarjoaisi uusi haasteita kuskeille. Rataryhmä on aktiivisesti selvittänyt myös mahdollisuutta päästä ajamaan racingiä talvikaudella sisähalliin. Tästä saittekin aiemmin tällä viikolla viestiä seurapostista eli jos olet kiinnostunut ajamaan racingiä myös talvella, ilmoittaudu Anna-Liisalle viimeistään tämän viikon sunnuntaina. Anna-Liisa kertoi myös Outi Leinosen suorittamista kuskitesteistä. Testit suoritetaan Turussa joko 13.11. tai 14.11. Testeihin ilmoittautumisesta ja tarkemmasta ajankohdasta viestitään vielä erikseen.

Hienoa, että saimme hallitukseen uusia aktiiveja! Tästä on hyvä jatkaa kohti talvikautta.

Terveisin, Kati