KuppisKup Season Final 10.9.2018

KuppisKup Season Final

Kilpailukutsu BMX Suomi Cup # 2 Espoossa 16.6.2018

Kilpailukutsu (.pdf)

Kevätkokouksen kuulumisia

Terveisiä kevätkokouksesta!

BTun kevätkokous pidettiin maanantaina 16.4.2018. Paikalla oli edustettuna 23 seuramme jäsentä.

Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2017 tilinpäätös, toiminnantarkastajan kertomus sekä johtokunnan laatima toimintakertomus. Päätettiin myös tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokouksen loppupuolella puheenjohtaja Hannu kertoi aiemmin päivällä olleesta tapaamisesta BMX Turun edustajien ja kaupungin liikuntaviraston kanssa. Tapaaminen koski Anna-Liisan ja ratatyöryhmän laatimaa kirjelmää kaupungille, jossa pyydettiin kiireellisesti Kupittaan bmx-radalle ns. face lift muokkausta viimeistään ennen Turussa järjestettäviä Suomi Cup kisoja tänä kesänä.

Ajatuksena on, että maailmanlaajuisesti tunnettu ja kokenut ratamestari tulisi Turkuun paikan päälle suunnittelemaan radan muodot, konsultoimaan maanmuokkauksen tekijöitä sekä kaarteiden asfaltointia. Tällainen ns. face lift parantaisi Kupittaan radan turvallisuutta, mikä on heikentynyt suunnattomasti radan jo tiensä päähän tulleen kunnon takia. Rata on ollut Kupittaalla jo yli 10 vuotta, eikä sitä ole juurikaan seuramme vapaaehtoisia talkoita lukuun ottamatta kunnostettu tuona aikana.

Kaupungin edustajien kanssa käydyn keskustelun pohjalta radan ns. face lift vielä tämän kesän aikana on mahdollista ainoastaan niin, että seuramme rahoittaa projektista noin puolet. Asiasta keskusteltiin laajasti kokouksessa ja oltiin yhtä mieltä siitä, että vaadittava investointi on suoraan panostusta tulevaisuuteen, niin Kupittaan radan kuin myös oman seuramme toiminnan takaamiseksi. Radan uusimista pidettiin kokouksen osallistuneiden keskuudessa välttämättömänä Turun alueen harrastusmahdollisuuksien säilyttämiseksi turvallisena sekä bmx-racing ajajiemme kehitystä tukevana. Tämä ajatus sai kaikilta kannatuksen.

Myös seuran sponsoreista esitettiin kysymys ja puheenjohtaja Hannu Rantanen vahvisti, että kaikki aiemmat sponsorimme jatkavat tukeaan, lukuun ottamatta Mr Bike yritystä, joiden alennukset seuramme jäsenille tosin jatkuvat. Uusina sponsoreina ja tuleviin paitoihin myös logoina tulevat näkymään Kallioinen Rent sekä Smart Tech Oy. Kuluvalla viikolla. myös viimeinen, mahdollinen uusi sponsori vahvistaa kantansa Hannulle.

Aurinko paistaa, ja pian näemmekin jo radalla!

Keväisin terveisin,

BTun johtokunta

Infoa kesäkauden 2018 harjoituksista

Ulkokaudella 2018 harjoituksia järjestetään seuraavasti:

Harrasteryhmä (vastuuvalmentajat Toni Kanninen, Hannu Rantanen ja Kalle Vuosku).
Treenit aina maanantaisin klo 18-19:15, ajalla 7.toukokuuta. – 24.syyskuuta 2018.
Poikkeuksista tullaan ilmoittamaan ajoissa. KuppisKup maanantaisin, ei erikseen harjoituksia, vaan kaikkia harrastajia rohkaistaan osallistumaan tuohon kaikille maksuttomaan matalan kynnyksen kisaan kotiradalla.
Kausimaksu harrasteryhmäläisille: 100€

Kisaryhmä (vastuuvalmentaja Petri Nurmi)
Treenit tiistaisin ja torstaisin klo 18-19:30. Ulkokausi alkaa heti, kun rata on kunnossa. Alkamisajankohta ilmoitetaan ajoissa ja kausi loppuu syksyllä, kun kelit muuttuvat liian talvisiksi.
Kausimaksu kisaryhmäläisille:
1. (osallistuu kansallisiin lisenssin vaativiin kilpailuihin) 200€
2. (EI osallistu lisenssiä vaativiin kilpailuihin) 170€

Vaihtoehdossa 1 seura maksaa kansallisiin kisoihin (Suomi Cup, SM-kisat) osallistuvien osallistumismaksut. Vaihtoehto 2 ei poissulje kisoihin osallistumista, mutta tuolloin osallistumismaksu on maksettava itse. Tärkeää on huomioida, että jokainen hankkii ja maksaa itse tarvittavan lisenssin, jos aikoo kilpailla sekä harjoituksia että kisoja varten vakuutuksen. Sama pätee harrasteryhmäläisiin, seura EI vakuuta harrastajiaan. Lisätietoja kilpailuihin vaadittavasta lisenssistä, https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Sisaralennus kaudelle 2018 (50% alkaen toisesta harrastajasta) kirjataan automaattisesti kesäkausimaksuun.

Kevätkokous 16.4.2018 asialista

Bmx Turku asialista k_2018

Bmx flatland workshop 3.2.2018

Bmx flatland -workshop järjestetään 3.2.2018 klo 13-15 osoitteessa Teollisuuskatu 42, Turku (Kallioinen Rent, lämmin hallitila). Tapahtuma on kaikille ilmainen ja muutkin kuin Bmx Turku ry:n jäsenet ovat tervetulleita kokeilemaan lajia. Alla tarkempi kuvaus lajista ja tapahtumasta.

BMX Flatland workshop

Syyskokouksen kuulumisia

Terveisiä syyskokouksesta!

BTun syysyleiskokous pidettiin tiistaina 24.10.2017. Paikalla oli mukavasti jäseniä. Kokous aloitettiin Edvin Leppäsen PM hopeamitalikahvilla. Myös yhteistyökumppanimme Forsport muisti Edviniä lahjakortilla. Lisäksi palkittiin ulkomailla seuraa edustaneet kuskit, Joel ja Leo Autio, Benjamin Koivisto ja Eelis Nurmi, pienillä yhteiskumppaneiden lahjakasseilla.

Itse kokouksessa valittiin seuralle uusi puheenjohtaja Kati Heinisen siirtyessä pois puheenjohtajan tehtävästä. Seuran uusi puheenjohtaja on Hannu Rantanen. Onnea ja menestystä Hannulle tehtävään! Muita hallitukseen valittuja olivat Anna-Liisa Autio, Kati Heininen, Minna-Maarit Nurmi, Juha Leppänen ja Triin Saar. Uusi puheenjohtaja ja hallitus aloittavat vuoden 2018 alusta.

Jäsenmaksujen suuruus päätettiin pitää ennallaan. Kokouksessa vahvistettiin myös vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Kokouksessa keskusteltiin valmentajaresursseista ja valmentaja Petri Nurmi kannustikin ilmoittautumaan hänelle, jos on kiinnostusta valmentamiseen. Kaikki apu on tarpeen ja esimerkiksi alkavalla talvikaudella torstain liikuntavuoron pystyy vetämään, jos vain kiinnostusta riittää.

Anna-Liisa Autio kertoi rataryhmän kuulumiset. Rata-ryhmä edistää tällä hetkellä vahvasti Kupittaan radan ns. pienempää perusparannusta ja portin sähköistystä. Parannuksella tavoitellaan radan muokkaamista niin, että rata olisi turvallinen ja tarjoaisi uusi haasteita kuskeille. Rataryhmä on aktiivisesti selvittänyt myös mahdollisuutta päästä ajamaan racingiä talvikaudella sisähalliin. Tästä saittekin aiemmin tällä viikolla viestiä seurapostista eli jos olet kiinnostunut ajamaan racingiä myös talvella, ilmoittaudu Anna-Liisalle viimeistään tämän viikon sunnuntaina. Anna-Liisa kertoi myös Outi Leinosen suorittamista kuskitesteistä. Testit suoritetaan Turussa joko 13.11. tai 14.11. Testeihin ilmoittautumisesta ja tarkemmasta ajankohdasta viestitään vielä erikseen.

Hienoa, että saimme hallitukseen uusia aktiiveja! Tästä on hyvä jatkaa kohti talvikautta.

Terveisin, Kati

Kutsu syysyleiskokoukseen 24.10.

Kutsu syysyleiskokoukseen

Edvin Leppäselle hopeaa pm-kisoista!

Bmx Turun 13-vuotias Edvin Leppänen on ajanut toiseksi omassa ikäluokassaan pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Onnittelut Edvinille!

Kilpailukutsu vuoden 2017 Suomen Cupin Turun osakilpailuun

Kesäkuun 10.päivä kisataan vuoden 2017 Suomen Cupin toinen osakilpailu Turun Kupittaalla. Kilpailuun tulee ilmoittautua seuroittain 6.6.2017 klo 18 mennessä. Tarkemmat ohjeet kilpailukutsussa. Avaa tästä kilpailukutsu (.pdf)